Hoppa till innehåll

Mitt namn är Mattias och fotografering är något jag älskar. Det ger mig möjlighet att dela med mig av det jag tycker är fint, viktigt, fult eller spännande. Fotografering har funnits i släkten länge. Min pappa fotograferade som ung precis som mina morföräldrar och min mormor arbetade till och med som retuscherare. Det kanske inte är så lustigt att jag gillar foto? Jag har ingen högskoleutbildning inom fotografi men har läst väldigt många böcker i ämnet och är självlärd.

I nästan sju år drev jag må-foto som ett företag men valde i mars 2016 att lägga ner företagsbiten. Idag drivs ma-foto som en hobbyverksamhet men återigen försöker jag sälja vissa tjänster och bilder men utan större vinstsyfte.

Egentligen rör jag mig inom 4 huvudområden. Djur och natur, människor, nakenfotografering och konsertfotografering. För mig handlar det om att fånga det jag tycker är vackert och viktigt att dokumentera och kommunicera till beskådaren. När det gäller de personer jag fotograferar så är det viktigt för mig att det är en person bakom med tankar och ideér och en egen historia. Jag är alltså inte intresserad av att enbart lyfta fram ”modeller” eller utseenden.

​Läs mina syften för att få en mer rättvis bild av mig eller mina bilder!

Hemsidan bygger jag själv via Simply och WordPress. Vill du testa använd min rabattkod: ZNDXRD


 - 
Czech
 - 
cs
Danish
 - 
da
English
 - 
en
Finnish
 - 
fi
French
 - 
fr
German
 - 
de
Japanese
 - 
ja
Norwegian
 - 
no
Portuguese
 - 
pt
Spanish
 - 
es
Ukrainian
 - 
uk
Swedish
 - 
sv