Hoppa till innehåll

Jag vill fotografera just dig och på det mest naturliga sättet som finns. Jag är inte för retuchering av kroppar och utseenden och främjar det “ovanliga” naturliga i dagens AI-bubbla. Det är viktigt för min del att personen som medverkar  förstår mitt syfte och har i stort sett samma eller en liknande syn på skönhet och människovärde . Jag samarbetar hellre med en “vanlig” person än en van fotomodell. Jag söker endast till mina egna idéer även om jag såklart kan bli övertalad om du har en idé som väcker mitt intresse.  Syftet med samtliga fotosessioner jag gör är att visa mångfalden och det naturliga i såväl kroppsformer och ålder som kulturell bakgrund, sexuell läggning, hälsa eller kön. Män som kvinnor och allt där emellan är välkomna att kontakta fotograf Mattias för en eventuell medverkan.

Du kan alltid höra av dig till mig för frågor och fler bildexempel för att förtydliga mina visioner med bilderna.

PORTFOLIOBILDER

Plats/miljö: Studio eller ute

Syfte: Snygga bilder med portfoliokänsla.

Beskrivning: Du väljer plats och har med egna kläder och smink, men tillsammans skapar vi snygga och stilrena “modellbilder” efter dina önskemål.

Krav: Bekväm framför kameran. Bilderna kommer kunna publiceras av mig, se avtal och uppovsrätt.


TRÄD

Plats/miljö: Ute i skogen

Syfte: Vackra, tänkvärda bilder som väcker känslor.

Beskrivning: Du som modell kommer att använda din kropp som på exempelbilden. Vi leker vidare och fram nya bildidéer där olika delar av din kropp exponeras utan att visa för mycket.

Krav: Bekväm fram kameran. 18+ Viss nakenfotografering.


HUMAN NATURE

Plats: Utomhus i skogsmiljö

Syfte: Vackra bilder som visar naturliga människor i dess naturliga miljö. Mångfald i såväl kroppar som åldrar, hälsa osv.

Beskrivning: Vi hittar en fin miljö och du poserar och känner närheten till skogen och naturen. Minimalt eller helt osminkat.

Krav: Bekväm framför kameran. 18+ Nakenfotografering.


WOMEN

Plats: Inomhus efter överenskommelse

Syfte: Dokumentära bilder som visar mångfald i såväl kroppar som social status och hälsa.

Beskrivning: Du bestämmer själv hur du vill framställas och vad du vill dela med dig av. Vi pratar en hel del innan sessionen och du berättar om dig själv och väljer vilka delar jag kan dela med mig av i framtida inlägg.

Krav: Bekväm framför kameran. 18+ Viss nakenfotografering. Dela med dig (delar) av din livshistoria.


BODYLANDSCAPES

Plats: Studio

Syfte: Konstnärliga bilder som visar likheten och mångfalden av olika naturliga kroppar.

Beskrivning: Du poserar på olika sätt som du är bekväm i och som framhäver olika delar av kroppen. Här är vitsen att se veck, bristningar, magar osv. Olikheter i våra likheter.

Krav: Bekväm framför kameran, bekväm i din kropp. 18+ Nakenfotografering.


REWIND

Plats: Ödehus/övergiven miljö

Syfte: Snygga, konstnärliga bilder på naturliga människor i sliten miljö.

Beskrivning: Vi åker till ett ödehus eller en ödemiljö där vi använder oss av kontrasten mellan slitet och dött material och dig som levande modell.

Krav: Bekväm framför kameran. 18+ Nakenfotografering.


DUBBELEXPONERINGAR

Plats: Studio/inomhus

Syfte: Konstnärliga bilder med en surrealistisk känsla.

Beskrivning: Vi diskuterar tillsammans vilka typer av bilder du vill vara med på. Jag söker både de som kan tänka sig att visa helkropp samt detaljer som kön, bröst, navel, hår, hudveck, rygg, rumpa, lår, fötter, händer…. m.m. Både man, kvinna & hen är av intresse. Såklart kan du vara anonym. Kolla in mina tidigare bilder för att se lite vad det handlar om och vad du är bekväm med.

Krav: Bekväm framför kameran. 18+ Viss nakenfotografering.


 - 
Czech
 - 
cs
Danish
 - 
da
English
 - 
en
Finnish
 - 
fi
French
 - 
fr
German
 - 
de
Japanese
 - 
ja
Norwegian
 - 
no
Portuguese
 - 
pt
Spanish
 - 
es
Swedish
 - 
sv