Hoppa till innehåll

Här är några av de jag samarbetar/samarbetat med.

Sveriges och kanske nordens största hårdrocksfestival som jag fått äran att fotografera åt först för en himla massa år sedan och sen tog vi upp samarbetet igen 2022 och sedan dess har det rullat på. Så gillar du hårdrock, metal och trevligt folk måste du besöka Sweden Rock Festival. Du kommer inte att ångra dig.

Sveriges kanske mysigaste festival, mitt i skogen utanför Rejmyre. Här är det intimt och personligt och fullt med bra hårdrock och metal.

I ett projektet ”Må bra med kultur” samarbetar Regionen, ABF och Skådebanan. Här går det ut på att må bra eller bättre efter te. utmattning eller annat jobbigt i livet. Jag håller i en fotokurs för tredje gången nu coh i höst kommer det nya chanser. Söker gör man via sin vårdgivare.

Ställplats och vandrarhem utöver det vanliga. Här bor man nära havet i en mysig dunge träd och förutom att jag alltid bor här under Swden Rock Festival så har de öppet i stort sett året runt och erbjuder en massa trevliga temakväller för dig med husvagn, husbil eller för dig som vill hyra ett rum. 4 Hearts är supermysigt men hjärtat på precis rätt ställe, vilket Prideflaggan i flaggstången stolt visar.

Anrik fotoklubb i Norrköping där jag är en av medlemmarna. Här kan man fina likasinnade, gå på fototräffar och vara med i olika sektioner som analoggruppen, makrogruppen m.m.

 - 
Czech
 - 
cs
Danish
 - 
da
English
 - 
en
Finnish
 - 
fi
French
 - 
fr
German
 - 
de
Japanese
 - 
ja
Norwegian
 - 
no
Portuguese
 - 
pt
Spanish
 - 
es
Ukrainian
 - 
uk
Swedish
 - 
sv
Optimized by Optimole