Hoppa till innehåll

Nyheter i December

December är här och julen står för dörren. Det är snöigt och fint ute och mysfaktorn är hög. Här kommer lite information om hemsidan och de senaste uppdateringarna.

Hemsidan uppdateras ju kontinuerligt vartefter jag fotograferar, men jag har även 12 olika gallerier inom varje tema. Nu finns t.ex. decembergallerierna inom Djur, Natur, Människor osv. När jag är ute och fotograferar hamnar de nya bilderna rättvist och fördelat i de 12 olika gallerierna. Det betyder att jag kan fota en bild i december men du ser den inte förrän i t.ex. mars.

Medlemsfunktionen är borttagen. Genom min förra hemsidesleverantör var det både enklare och snyggare att skapa medlemssidor med en massa fräna funktioner. Det gick dock åt ganska mycket tid för mig att jaga bloggare, uppdatera medlemsfunktioner och skriva nyhetsbrev. Det är både skönt att slippa det nu, men även lite sorgligt. Framförallt med bloggen, med alla fina inlägg. Hur som helst så är ju allt öppet för alla nu så hoppas att fler uppskattar det?

Eftersom alla nu kommer åt mitt fineartnude-galleri hoppas jag att det ses med respekt för de medverkande och att det inte sker skitsnack och förtal om såväl modeller som om nakenhet. Tycker man inte om det är det bättre att man kollar på andra sidor inom sitt intresse.

Min kunskapsbank finns också tillgänglig till alla nu. Det är mina egenskrivna texter om fotografering. Allt från fotoskolor till tips råd och tankar kring fotografi. Det går att ladda hem i smidiga PDF:er och vill man skänka en slant i samband med nedladdning går det bra via en swisch-kod på hemsidan, eftersom det mesta jobbet sker gratis.

Jag har även försökt att skapa en ”liten” butik för försäljning av utskrifter, dock ej inramningar. För tillfället är den inte supersmidig men fungerar. Saknar du en bild i sammanhanget går det alltid att fråga min om alla bilder på hemsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 - 
Czech
 - 
cs
Danish
 - 
da
English
 - 
en
Finnish
 - 
fi
French
 - 
fr
German
 - 
de
Japanese
 - 
ja
Norwegian
 - 
no
Portuguese
 - 
pt
Spanish
 - 
es
Ukrainian
 - 
uk
Swedish
 - 
sv
Optimized by Optimole