Hoppa till innehåll

Händelserik Vecka

Under bara ett par dagar har jag varit iväg på flera både häftiga och fina platser. Tillsammans med Fotoklubben Norrköping fick jag möjligheten att besöka det gamla kärnkraftverket Marviken som aldrig togs i bruk. Idag är det relativt utblåst och tomt men det finns en plan för framtiden med massa spännande och smarta energilösningar på samma ställe. Att fotografera där inne var som en resa bakåt i tiden med de gamla reläerna och kontrollpaneler. Att sen stå i betongrum som har en höjd på 100 meter på ett gallergolv ger både svindel och waov-känsla. Förutom att jag visar bilder i mina sociala medier så kommer du kunna se de här i bättre upplösning och utan beskärning i galleri diverse. Jag byter bilder varje månad och presenterar nytt material.

Igår var jag med mitt jobb på en fotoutflykt till Stenebo gruva. Vi visste inte så mycket om det egentligen men hade sett nån bild på Internet och det såg fint ut. Gruvan ligger utanför Ukna i Kalmar län och är relativt lätt att hitta via google maps tex. Det var inte jättebra skyltat på plats men en stig till höger utefter sjön leder dig rätt. Väl framme förstår vi att det hade varit bra med både bättre skor, ficklampor och lite mer avancerad fotoutrustning som stativ, blixtar m.m. Trots detta var det en jättehäftig upplevelse och så fint, nästan som en saga eller fantasyfilm. Vi kommer garanterat att åka tillbaka olika årstider och fler gånger.

Framöver kommer jag boka in lite fler fotograferingar. Har bland annat äran att få fotografera Malin igen i både Human Nature och Träd, samt kanske någon mer session. Jag söker ständigt fler personer som vill vara med i mina sessioner och tar gladeligen emot förfrågningar. Det kostar inget och kan bli ett minne för livet så hör av dig. Läs mina idéer här och anmäl intresse. Jag har även skapat flera nya dubbelexponeringar med både naket innehåll och mer surrealistiska natur/miljöer. Se de konstnärliga bilderna som medlem (gratis) under galleri dubbelexponeringar.

Hoppas du gillar mina bilder och kanske till och med vill vara med på ett hörn? Följ mina sociala medier, håll koll på hemsidan och hör av dig om du undrar något.

Mattias

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 - 
Czech
 - 
cs
Danish
 - 
da
English
 - 
en
Finnish
 - 
fi
French
 - 
fr
German
 - 
de
Japanese
 - 
ja
Norwegian
 - 
no
Portuguese
 - 
pt
Spanish
 - 
es
Ukrainian
 - 
uk
Swedish
 - 
sv
Optimized by Optimole